Foto: pr

Zwem4daagse DWF viert 50-jarig jubileum

Sliedrecht - De 50e Zwem4daagse wordt dit jaar van 3 tot en met 7 juni gehouden door Zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) in het binnen- en buitenbad De Lockhorst. Vijf avonden lang is er gelegenheid om tien banen of meer te zwemmen. Om de felbegeerde medaille te krijgen moeten de deelnemers tien banen.

De werkende zwemmer kan 's ochtends banen zwemmen tussen 7.00 en 9.00 uur. Zij zijn ook 's avonds welkom tussen 19.00 en 20.30 uur zodat ze met hun gezin kunnen meezwemmen. Iedereen is welkom! Jong, oud, DWF-lid of geen DWF-lid.

Traditiegetrouw wordt het zwemfestijn op vrijdag tussen 19.45 en 20.00 uur afgesloten met het Stuiver duiken. De vinder van de stuiver met het gat erin wint een mooie prijs. Ook zet DWF de oudste en jongste deelnemer aan het evenement in het zonnetje.

Leden van DWF betalen 8 euro voor deelname en niet-leden betalen 10 euro. De tickets zijn online verkrijgbaar via www.zwem4daagse.nl of te koop in het zwembad op maandag 3 en dinsdag 4 juni.

Ook dit jaar wordt er weer een Plonspakket samengesteld met verschillende artikelen. Het plonspakket wordt gesponsord door lokale ondernemers. Dit als extra beloning op de medaille die deelnemers krijgen als aandenken aan de zwemvierdaagse.

Meer berichten