Foto: Yvonne Blokland

Workshop Levend Standbeeld

Sliedrecht - Altijd al een beeld willen worden? Tijdens het weekend van het Baggerfestival, op zaterdag 29 juni, is er op de Kerkbuurt een workshop 'levend standbeeld'. Deze workshop wordt georganiseerd door Stichting Samen voor Sliedrecht en wordt gegeven door deskundigen van www.beeldje.nl.

De workshop wordt gegeven ter voorbereiding op het Sliedrechts Living Statues and Art Festival dat wordt gehouden op zaterdag 28 september. Aan de deelnemers wordt eerst de kneepjes van het vak geleerd, daarna worden ze geschminkt en vervolgens in een kostuum gestoken om vervolgens hun kunsten aan het publiek te vertonen en zo een klein momentje te voelen wat het is om een levend standbeeld te zijn. De organisatie hoopt dan natuurlijk dat de deelnemers aan de workshop ook willen meedoen op het Living Statues and Art Festival.

De workshop wordt gegeven tegenover juwelier Alblas op de Kerkbuurt en zal worden gehouden van 12.00 tot 16.00 uur. Maximaal kunnen er tien deelnemers aan meedoen (zowel volwassenen als kinderen) en de workshop is gratis. Er wordt gezorgd voor wat te drinken en een broodje. Belangstellenden moeten zich tijdig aanmelden, voor 25 mei, want vol is vol via email: samenvoorsliedrecht@gmail.com.

Meer berichten