Trailer Trash Tremblers uit Amerika speelt zaterdag in The Moonshine. (Foto: pr)
Trailer Trash Tremblers uit Amerika speelt zaterdag in The Moonshine. (Foto: pr) (Foto: )

Trailer Trash Tremblers speelt in The Moonshine

Sliedrecht - Lang niet iedereen zal direct een beeld hebben bij de termen 'trailer trash' en 'redneck' die veel vertellen over de band van deze avond, Trailer Trash Tremblers. Hoewel beide vaak vooral beledigend of bespottend gebruikt worden staan ze voor velen ook symbool voor een rebelse afzetting tegen het prototype keurslijf. Ongepolijste puurheid, lak aan wat 'normaal' is en vooral vol gas... een soort van zwarte cross maar dan fulltime, zullen we maar zeggen.

Deze zelfde ongeremde puurheid vorm ook de basis voor de muziek van Trailer Trash Tremblers. Hun rawk 'n roll, of redneck 'n roll (zo u wilt), laat zich omschrijven als een recht voor zijn raap benadering van southern rock zonder glad getrokken gedoe of overgeproduceerde meuk. Door deze puurheid mag de band zich rekenen tot de top van de southern rock bands in Europa en waren de eerste, en enige, band uit Europa die vermeld werd op www.puresouthernrock.com.

Getekend door de jaren op de muzikale aarde heeft Trailer Trash Tremblers inmiddels hun sporen verdiend en maakte al eens een nagenoeg uitverkochte tour door Amerika.

The Moonshine is zaterdag open om 16.00 uur en de band begint om 22.00 uur met de eerste set.

De entree aan de Stationsweg 3 is gratis.

Meer berichten