De dansers hebben er weer zin in. (Foto: Privé)
De dansers hebben er weer zin in. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Studio Danskunst heeft zin in jaarlijkse braderie

Hardinxveld-Giessendam - Het is bijna tijd voor de jaarlijkse braderie van Hardinxveld! De dansers van Studio Danskunst oefenen nog een keer, maar ze zijn er klaar voor. Zij hebben er weer heel veel zin in.

Op zaterdag 15 juni zullen de leerlingen van Studio Danskunst weer schitteren tijdens de braderie in Hardinxveld-Giessendam. Streetjazzdance en klassiek ballet worden door verschillende leeftijden aan het publiek gepresenteerd. De optredens vinden plaats op de parkeerplaats bij de Rabobank. Op zaterdag 6 juli zullen de dansers van Studio Danskunst nogmaals optreden, dan tijdens de SOLDscOUT georganiseerd door Scouting A15, Sliet 2 in Hardinxveld-Giessendam, tevens de eigen danslocatie. Beide dagen zijn de optredens om 13.15 en 14.00 uur. Studio Danskunst bestaat sinds 2015 en wekelijks worden er diverse dansdisciplines gegeven, altijd met passie en plezier.

Gratis proefles

Voor volgend seizoen staan er ook peuterdans en modern/jazz op het lesrooster. Nieuwsgierig geworden en misschien wel zin in een gratis proefles, workshop of dansfeestje? Kijk op de website www.studiodanskunst.nl of stuur een mail naar het e-mailadres info@studiodanskunst.nl.

Meer berichten