Margriet van Iperen de Ruijter exposeert in 'Hof van Sliedrecht'

Sliedrecht - Hof van Sliedrecht is een appartementencomplex in Sliedrecht voor zelfstandig wonende ouderen die de zekerheid wensen van zorg en ondersteuning als dat in de toekomst nodig is. Het wooncomplex biedt ruimte aan kunstenaars uit de regio om hun werk te exposeren. De expositie wordt geregeld vernieuwd. Deze zomer is het werk van Margriet van Iperen de Ruijter te bewonderen.

De kunstenares woont in Hardinxveld-Giessendam. Zij begon in 1994 te schilderen. Zij startte bij een hobbyclub, maar wilde al snel meer en nam teken- en schilderlessen bij Marijke Meeldijk in Papendrecht. "Na drie jaar vervolgde ik mijn lessen bij kunstenaar Willem Stoop in Rotterdam, waar ik nu nog steeds les heb. Ik leer daar nog steeds, met heel veel plezier. Voor mij staat de vrijheid van het schilderen voorop", aldus Margriet. Zij werkt meestal met acryl, soms ook met olie. Haar werk is impressionistisch. Margriet laat zich inspireren door alles wat zij om ziet en beleeft, bijvoorbeeld tijdens de reizen die zij en haar man maken. Zo ontstaan onder haar handen schilderijen van landschappen, de natuur, bloemen en voorstellingen. De hele zomer hangt haar werk in de hal van Hof van Sliedrecht.

Toegankelijk voor belangstellenden

Hof van Sliedrecht is gevestigd aan de Lijsterweg 31, 3362 BB Sliedrecht. De expositie is dagelijks tussen 9.00 en 20.00 uur toegankelijk voor belangstellenden. De geëxposeerde werken zijn te koop. Informatie hierover kunt u bij de receptie krijgen.

Meer berichten