Voetballers van de ABC-trimclub in een nieuw tenue

Sliedrecht - Iedere dinsdagavond om 18.30 uur is er een groep mensen aan het voetballen op het voetbalveld aan de Thorbeckelaan, achter het clubgebouw van de trimclub ABC. Zij zijn nu in het nieuw gestoken.

De voetballers doen een oproepje: "Heb je niet zoveel tijd, maar houd je wel van een potje voetbal? Sluit dan gewoon eens aan, gezellig op dinsdagavond met elkaar een balletje trappen. En als het goed bevalt kun je altijd nog lid worden van de ABC-trimclub. Het huidige team bestaat uit mannen, maar ook vrouwen zijn van harte welkom."

In ieder geval een keer per jaar doen de voetballers mee aan een bedrijventoernooi. Nu zijn ze door de sponsoren Hoogendoorn MBI en de Waal vers in een nieuw tenue gestoken. Zo konden ze in juni als herkenbaar team de eer van de ABC-trimclub verdedigen.

Hoogendoorn MBI is gehuisvest in Werkendam en een vooraanstaande scheepsbetimmeraar en interieurbouwer in Nederland. De Waal Vers is gehuisvest in Hendrik Ido Ambacht en een groothandel in vlees en vleeswaren. Samen hebben zij ervoor gezorgd, dat de voetballers goed voor de dag kunnen komen.

Meer berichten