Het jaarlijkse afsluitende liedjesfestijn van Kinder- en tienerkoor Mattánja werd dit jaar gehouden bij de brandweerkazerne. (Foto: Fotopersburo Busink)
Het jaarlijkse afsluitende liedjesfestijn van Kinder- en tienerkoor Mattánja werd dit jaar gehouden bij de brandweerkazerne. (Foto: Fotopersburo Busink) (Fotopersburo Busink ©)

Brandweerliedjesfestijn bij Sliedrechtse kazerne

Sliedrecht - Een waar Brandweerliedjesfestijn was er zaterdag bij de brandweerkazerne in Sliedrecht. Het was het jaarlijkse afsluitende liedjesfestijn van Kinder- en tienerkoor Mattánja van de Beth-Elkerk.

Eerdere liedjesfestijnen werden door het koor al gehouden bij de Kia garage "Liedjesfestijn op wielen" en het Baggermuseum.
Ineke de Jong van het koor vertelt: "We proberen dit elk jaar te doen op een originele plaatst die past bij het thema. De kinderen vinden de liedjes ook altijd leuk om te leren. Op onze andere uitvoeringen zingen we altijd christelijke liederen. Op deze manier 'vertellen' we aan anderen van de Heere Jezus. Het is altijd erg gezellig op ons koor! We genieten van de dinsdagavonden en van de concerten. We zijn een van de twee koren uit de Beth-Elkerk in de Kerkbuurt. Het andere koor is een gemengd koor. Dat heet Sursum Corda. De leeftijd van onze kinderen is van 5 tot 12 jaar. We oefenen elke dinsdagavond in de bovenzaal van de kerk van 18.30 tot 19.15 uur. Daarna gaan de tieners nog een half uurtje door. Zij studeren dan op moeilijkere muziek. Laatst hebben zij een concert gegeven in het Koepelkerkje in Arkel.
Voor degenen die interesse hebben in ons koor. Vragen kunnen gemaild worden naar Inekedejong18@gmail.com."

Meer berichten