Willow Mae komt met haar Tuinentour naar Sliedrecht

Sliedrecht - Zangeres Willow Mae is bezig met haar Tuinentour en treedt op in een sfeervolle, zomerse setting in een vijftal tuinen, verspreid over heel Nederland. Willow Mae doet op vrijdag 5 juli Sliedrecht aan, waar ze al optreden in de Tuin van Martine.

Met de voetjes in het gras en een lekker hapje en drankje in de hand, kun je luisteren naar prachtige akoestische versies van Willow Mae's debuutalbum 'Song Of Songs'. 'Song of Songs' is een persoonlijk en rijk document over een universele zoektocht.

Willow Mae licht toe: "Ik houd van mijn voetjes in het gras, de grond onder mijn voeten, groen om mij heen. Een tijd geleden kwam ik met het idee om een Tuinentour te gaan doen vlak voor de zomer. Om mijn album Song of Songs te promoten en weer helemaal terug te gaan naar de intieme sfeer zoals we bij Radio 5 De Max ook hebben gedaan. Ik had behoefte om helemaal uit het zakelijke; hoofdelijke te gaan. Terug naar het persoonlijke, daar waar ik de mensen echt kan ontmoeten."

Om alvast in de sfeer te komen, bekijk je hier de video 'Blossoms Blooming'. Bloeiende bloesems staan voor een nieuw begin. Bloesems beloven een boom vol fruit. Een herfst vol appels en een winter vol "hete bliksem", warme appelcompote. "Blossoms blooming, budding branches!" In essentie is de clip een visuele vertelling van de albumtrack 'Blossoms Blooming' waarin de zangeres je meeneemt langs haar dromen en haar zoektocht naar de liefde.

Meer informatie over het optreden in Sliedrecht is te vinden op https://willowmaemusic.nl/

Meer berichten