De Australische band The Chesterfield Band trapt de serie Summer Sessions af. (Foto: pr)
De Australische band The Chesterfield Band trapt de serie Summer Sessions af. (Foto: pr) (Foto: )

Eerste Summer Session International op terras The Moonshine

Sliedrecht - Het is zomer en voor The Moonshine de hoogste tijd voor een nieuwe serie Summer Sessions op het terras. Na het grote succes van 2018 gaan ze er ook dit jaar de zomer nog leuker maken met verrassende en gezellige muziekmatinees.

Omdat het weer in Nederland zich maar moeilijk laat voorspellen, plant het muziekcafé niet te ver vooruit en houden zij hun bezoekers op de hoogte via hun de Facebookpagina.

Om de nieuwe serie Summer Sessions maar direct verrassend te beginnen gaan ze 'international' met The Chesterfield Band uit Griffith, Australië! Als uitstapje tijdens hun Early Days Tour maakt de indie pop rock formatie een tussenstop in The Moonshine voor een speciale en eenmalige sessie die helemaal past bij de Summer Sessions.

Toeren

2018 stond voor de band vooral in het teken van toeren door Australië met meer dan 100 shows waarbij meer dan 15.000 km asfalt werd versleten. De debuutsingle 'Imagining Nothing At All' werd opgenomen in het in-flight entertainment systeem van Tiger Airways in Australië en met hun single 'Home' volgde ook de eerste airplay in andere landen. Na de release van de debuut EP 'Early Days' maakt de formatie nu hun eerste Europese tour met shows in België, Duitsland, Nederland en de UK.

De muziek van The Chesterfield Band laat zich omschrijven als prettig weg luisterende pop rock die het beste tot zijn recht komt in een relaxte setting. Het uitnodigende geluid van de band maakt de muziek een genot om naar te luisteren waarbij het bijzondere stemgeluid van zangeres Tess de kers op de toch al heerlijke taart is. Perfect voor bij de borrel en natuurlijk de bites...

De buitenbar is vanaf 14.00 uur geopend waarbij ook de soundcheck natuurlijk meegemaakt kan worden. Rond een uur of 16.00 uur start de eerste set en als we de weersverwachting mogen geloven kunnen bezoekers rekenen op een lekker terras temperatuurtje. Mocht het weer stiekem toch tegenvallen gaat alles verplaatst naar binnen. The Moonshine, Stationsweg 3 in Sliedrecht.

www.themoonshinesliedrecht.nl

Meer berichten