Turn up the bass met 3 top DJ’s in The Moonshine Sliedrecht

Sliedrecht - Dancepop, eurodance, happy hardcore... er was geen ontkomen aan de house invloeden en ladingen grootste hits in de nineties. Deze avond maakt The Moonshine een reis door de jaren, waarin house de hitparades bestormde en de popmuziek voor altijd veranderde.

Van de begin jaren met Technotronic, Tony Scott en Snap tot de happy hardcore van Paul Elstak, Party Animals en Charley & Theo... maar natuurlijk ook de grote hits van 2 Brothers on the 4th Floor, Twenty 4 Seven en 2-Unlimited. Als het op de radio voorbij kwam hoor je het gelijk; deze avond is een feest van commerciële dance in optima forma.

De'n Dave (Slam FM on tour), DJ Chris (Bios/The Moonshine) en Mike Quest (Mid-Town/BPM Dance) laten vanaf 22:00 uur de grootste klappers los in de club van The Moonshine. Mis geen minuut van deze avond ouderwets stappen en kom vooral op tijd, de toegang is gratis.

Let op: toegang 18+. Drugs, petjes en/of sportkleding zijn niet toegestaan. Adres: Stationsweg 3. Meer info: www.themoonshinesliedrecht.nl

Meer berichten