Hart&Vaatcafé: Weer aan het werk na een beroerte

Regio - Het Albert Schweitzer ziekenhuis organiseert samen met de Harteraad een Hart&Vaatcafé op maandag 2 september vanaf 19.00 uur. Het thema is deze keer: 'Weer aan het werk na een beroerte'. Na een beroerte is het vaak moeilijk om terug te keren op de werkplek. Gevolgen zoals concentratieproblemen of een verminderd overzicht zijn aan de buitenkant niet te zien. Veel patiënten ervaren dan ook onbegrip op het werk.

Waarom ontstaan deze beperkingen na een beroerte en hoe kun je ze herkennen? Hoe ga je ermee om op de werkvloer en wie kan daarbij helpen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de bijeenkomst. In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via www.asz.nl/agenda.

Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatienten en wordt regelmatig georganiseerd door de patiëntenvereniging Harteraad in samenwerking met het ziekenhuis. In het Hart&Vaatcafé geven specialisten actuele informatie, ontmoeten patiënten elkaar en worden ervaringen besproken.

Meer berichten