Wandeling over Duurzaamheid

Regio - Duurzaamheid of circulaire economie is een onderwerp waar veel mensen zich mee bezig houden. Bij circulaire economie wordt aandacht gevraagd voor het steeds schaarser worden van grondstoffen en de initiatieven om grondstoffen opnieuw te gebruiken. Hoe kun je zelf duurzaam handelen? Wat is wel duurzaam en wat niet? Zijn er pasklare antwoorden te vinden? Wie dit onderwerp aanspreekt, kan meewandelen op zaterdag 7 september.

Vanuit het Streek - Natuurcentrum wordt een wandeling gemaakt die gericht is op duurzaamheid. Tijdens de wandeling kunnen deelnemers met elkaar van gedachten wisselen. Ook zal aandacht worden besteed aan wat de natuur in de nazomer te bieden heeft. 

Iedereen is van harte welkom. De wandeling start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Daarna kunnen de wandelaars neerstrijken op het terras (bij zonnig weer) of in het Streek - Natuurcentrum (op eigen kosten) nog iets drinken. Omdat het in het bos nat kan zijn, worden stevige schoenen of laarzen aanbevolen. Aanmelden via educatie@nvwa.eu of 0184-412618.

Het Streek - Natuurcentrum Alblasserwaard is te vinden aan de Matenaweg 1 in Papendrecht. Meer informatie op: www.nvwa.eu. 

Meer berichten