De Sliedrechtse band Blake Middle weigert zichzelf serieus te nemen. (Foto: pr)
De Sliedrechtse band Blake Middle weigert zichzelf serieus te nemen. (Foto: pr) (Foto: )

Blake Middle in 'eigen huis' The Moonshine

Sliedrecht - De zomervakantie zit er voor iedereen weer op en als het buiten niet kan, dan gaan de optredens van The Moonshine gewoon naar binnen. Het tweede deel van de muzikale agenda 2019 wordt afgetrapt met de band die twee jaar geleden zijn vuurdoop beleefde in The Moonshine en altijd garant staat voor een feestje: Blake Middle!

Als rariteitenkabinet van de locale bandscene weigeren de heren van Blake Middle zichzelf serieus te nemen, al staat dit verrassend genoeg totaal haaks op hun meer dan volwassen sound. Deze combinatie maakt de band verrassend en geeft hun repertoire, dat veel nummers bevat die weinig bands spelen, een aanstekelijke vibe. In een show vol power klapt het plezier van het podium met nummers van o.a. Blink 182, Sum 41, Offspring, Green Day, Foo Fighters, Queens of the Stone Age en soortgelijke high energy nummers die stuk voor stuk uitnodigen tot een feest.

Als het weer het toelaat trakteren de heren het publiek op een (deels) akoestische show in de namiddag op het terras en anders... gaat het dak er binnen compleet af! Om de mogelijkheden open te houden wordt wat vroeger begonnen dan normaal en zal er vanaf een uur of 20.00 'eindelijk' weer een goed stuk live muziek te horen zijn in The Moonshine.

Het muziekcafé is gevestigd aan de Stationsweg 3 in Sliedrecht. Meer info op www.themoonshinesliedrecht.nl.

Meer berichten