Sinds januari 2019 wordt er door Goed Gezien – Goed Bekeken een zogenaamde challenge georganiseerd. (Foto: Privé)
Sinds januari 2019 wordt er door Goed Gezien – Goed Bekeken een zogenaamde challenge georganiseerd. (Foto: Privé)

Meedoen aan challenge

REGIO - De Historische Kring Nieuwpoort en Goed Gezien – Goed Bekeken roepen inwoners, belangstellenden en leden op om mee te doen met een challenge.

Sinds januari 2019 wordt er door Goed Gezien – Goed Bekeken een zogenaamde challenge georganiseerd. Op de eerste dag van elke maand wordt er via de website en facebook-pagina een thema bekendgemaakt en aan iedereen die mee wil doen gevraagd een kunstwerk te maken in dit thema. De deelnemers mogen werken in hun eigen discipline. Voor de maanden oktober / november is in samenwerking met de Historische Kring Nieuwpoort het volgende thema bedacht: De wintermaanden zijn prachtig! Kale bomen met rijp, laagjes sneeuw die alle onvolkomenheden verbloemen en het gedempte geluid dat de verstilde sfeer van de winter benadrukt.

Historische Kring Nieuwpoort en Goed Gezien – Goed Bekeken (vereniging voor amateurkunst) dagen je uit om een werkstuk te maken in bovengenoemd thema. Alle werkstukken zullen in december tentoongesteld worden in Museum Het Stadhuis in Nieuwpoort; met de kaarsjesavond op 11 december, maar ook op de zaterdagen 7 – 14 – 21 december tijdens de winteropenstelling. In verband met de beschikbare ruimte mogen de werken max. 50 cm x 50 cm x 50 cm zijn.

Wil je meedoen met de challenge en de tentoonstelling in Museum het Stadhuis? Stuur een foto van je werkstuk uiterlijk 30 november naar matzy.vanharten@kpnmail.nl. Het aanleveren van je werkstuk voorzien van naam/adres/woonplaats moet gebeuren op 30 november tussen 10.00-12.00 uur of eerder via een afspraak met Carin den Toom van de Historische Kring Nieuwpoort (tel. 0184-633188) of Matzy van Harten van Goed Gezien – Goed Bekeken (tel. 06-38897113). Het publiek zal de werkstukken te beoordelen. Wie de meeste stemmen krijgt zal als winnaar van deze challenge een prijs ontvangen. Doe allemaal mee en kom vooral naar de tentoonstelling op kaarsjesavond 11 december 2019.

Meer berichten