Jarige kringloopwinkel in Goudriaan viert feest!

Goudriaan - Kringloopwinkel Graafstroom viert deze maand haar 20-jarig bestaan. In de week van woensdag 2 tot en met zaterdag 5 oktober worden er allerlei feestelijke activiteiten en acties georganiseerd!

Er is gratis koffie, thee of limonade met iets lekkers, grabbelen en lollyspel voor de kinderen, kraam met mooie, oude spullen en een boekenmarkt. Op woensdag en zaterdag is er een ijsje voor alle klanten.

In de winkel staat deze week een goede doelenboom waarin bezoekers een aanvraag kunnen hangen voor een persoon, vereniging of stichting. Op zaterdag worden er tien giften uitgereikt aan deze doelen.

Op donderdagochtend wordt er een creatieve workshop servies versieren gegeven. Hiervoor opgeven kan in de winkel. Deelname kost 5 euro en voor materiaal wordt gezorgd. Er zijn twee tijden: 9.00 uur en 10.15 uur.

Op zaterdag 5 oktober, de nationale kringloopdag, kunnen klanten vanaf 13.00 uur hun eigen spullen laten taxeren door een echte kenner. Het wordt een soort 'Tussen kunst en kitsch'-middag. 

Speciaal voor de kinderen zal er op zaterdag iemand zijn die met ballonnen prachtige dingen kan maken.

Op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 oktober is de winkel deze week geopend van 13.00 tot 16.30 uur en op zaterdag 5 oktober van 11.00 tot 16.30 uur.

Adres: De Hoogt 1b in Goudriaan.

Meer berichten