Belangstellenden kunnen Watertorenterrein zien

Sliedrecht - De ontwikkeling van het Watertorenterrein aan de Rivierdijk in Sliedrecht wordt opnieuw opgestart. Hiervoor nodigt de ontwikkelaar van het terrein, Watertoren NV, iedereen die belangstelling heeft van harte uit voor een kennismaking. Op zaterdag 5 oktober van 13.00 tot 16.00 uur worden de hekken van het terrein aan de Rivierdijk bij uitzondering geopend. De ontwikkelaar is aanwezig, de historische vereniging Sliedrecht vertelt over de historie van het terrein en de Watertoren en het terrein kan onder begeleiding worden verkend.

Al sinds 2001 is vastgelegd dat er rondom de watertoren woningbouw gaat komen. Na jaren van stilstand wordt het planproces weer opgepakt. Plannen uit het verleden zijn van tafel. Een nieuw plan moet nog gemaakt worden.

Op zaterdag 5 oktober kunnen belangstellenden met elkaar, onder begeleiding, het terrein verkennen en ideeën, zorgen of suggesties achter laten. De historische vereniging Sliedrecht vertelt over de historie van het terrein en de Watertoren. Ook kan men zich aanmelden voor een meer actieve rol in het vervolgproces. Er is beperkte parkeergelegenheid bij het terrein, het verzoek is indien mogelijk lopend of op de fiets te komen.

Wie geïnformeerd wil blijven over het Watertorenterrein, stuur een mail onder vermelding van 'kennismaking Watertorenterrein' aan gelindegroeneveld@gmail.com.

Meer berichten