Join the Wolf Pack.
Join the Wolf Pack. (Foto: pr)

Join the Wolf Pack treedt op in The Moonshine

Sliedrecht - Ergens is het fijn dat rock met zijn 239 subgenres het breedste genre in de muziek is. Niemand zit tenslotte te wachten op steeds weer hetzelfde, al zou rock wel die indruk kunnen wekken. Liefhebbers weten gelukkig wel beter en zitten deze avond dan ook gebakken met Join the Wolf Pack.

Join The Wolf Pack bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten die in hun carrière al de nodige podia in Europa beklommen. Beïnvloed door vele legendarische artiesten en bands loopt het geluid van de band over van de pure groove en het ware gevoel van de Rock & Roll!

Ook Neerlands enige echte Rock & Roll Junkie, Herman Brood, vormt een grote inspiratie voor de band. Toen de Wild Romance na de dood van Herman opnieuw bij elkaar kwam was het namelijk JTWP's frontman Roland Brons die zijn legendarische plaats in nam en was hij feitelijk de "nieuwe" Herman. Wees dan ook niet verrast om geweldige uitvoeringen te horen van Rock & Roll Junkie, Never Be Clever en Still Believe.

Roland richte Join the Wolf Pack op om meer zijn eigen ding te doen en samen te spelen met jongens die hij al sinds zijn geboorte kent, soort van dan... In een rockreis van de 60's tot nu speelt de band hun favorieten op hun eigen wijze. Afgewisseld met eigen nummers komen naast Herman Brood o.a. ook Neil Young en Foo Fighters voorbij in een rockorkaan die je uit je sokken blaast.

Rock van Join the Wolf Pack hoor je niet alleen... die voel je! Een must-see voor iedere rocker en nu voor het eerst in The Moonshine.

The Moonshine is vanaf 16.00 uur open en om 22.00 uur begint de band aan zijn eerste set. De entree is altijd gratis aan de Stationsweg 3.

Meer berichten