Foto:

Speeddates bij De Lange Wei

Regio - De Lange Wei zoekt collega's met passie voor zorg. Daarom zijn er in oktober weer speeddates.

Werken in de zorg is méér dan een baan. Dit werk betekent écht iets voor een ander. Kom vrijblijvend kennismaken met De Lange Wei als toekomstige werkgever. De speeddaters gaan in gesprek met één van de medewerkers over de vele mogelijkheden: van Verzorgende IG (intramuraal of in de wijk) tot Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning en van Leefplezier Assistent tot aan BBL-Leerlingen.

Extra! Profielfoto

Een goede profielfoto is belangrijk, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar werk. Wie komt speeddaten, kan meteen gratis een mooie profielfoto van zichzelf laten maken.

Wanneer en waar?

Zaterdag 12 oktober, Tijd: 09.30-11.30 uur. Locatie: De Zes Molens, De zes molens 2 in Hoornaar

Donderdag 31 oktober, Tijd: 17.30-19.30 uur. Locatie: De Lange Wei, Rembrandthof 85 in Boven-Hardinxveld

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Cynthia Brouwer, recruiter van De Lange Wei. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678022 of per e-mail via sollicitaties@delangewei.nl.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 65 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

Meer berichten