Week van de Mantelzorg in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - In de week van 4 t/m 8 november wordt in Hardinxveld-Giessendam de Week van de Mantelzorg gehouden. Mantelzorgpunt Servanda heeft ook dit jaar weer een programma samengesteld, speciaal voor mantelzorgers. Op diverse locaties in Hardinxveld-Giessendam worden workshops georganiseerd, waarin uitwisseling en ontmoeting centraal staan. Neem een kijkje op www.servanda.nl voor het volledige programma.

Elk jaar wordt door de gemeente Hardinxveld-Giessendam een mantelzorgwaardering uitgereikt aan geregistreerde mantelzorgers. Omdat het aantal mantelzorgers de afgelopen jaren flink is gegroeid én wij het beschikbare budget gelijkwaardig willen verdelen over alle mantelzorgers is besloten om dit jaar over te gaan op een mantelzorgwaardering van €75.

U kunt in aanmerking komen voor een mantelzorgwaardering, indien u minimaal 3 maanden achtereen 8 uur per week voor iemand zorgt die woont in Hardinxveld-Giessendam. Staat u nog niet als mantelzorger geregistreerd bij Servanda, doe dit dan alsnog via de website.

Voor vragen kunt u contact met Servanda via 0184-612771 of b.otten@servanda.nl

Meer berichten