Een eerdere editie van de markt. (Foto: Privé)
Een eerdere editie van de markt. (Foto: Privé) (Foto: privé)

Scholenmarkt voortgezet onderwijs Molenlanden

BLESKENSGRAAF - Leerlingen uit de groepen 7 en 8 van alle Molenlandse basisscholen zijn op maandag 11 november weer van harte welkom op de Scholenmarkt voortgezet onderwijs.

Meer dan twintig scholen voor voortgezet onderwijs uit de gehele regio stellen zich dan voor aan de leerlingen en hun ouders/verzorgers. De markt start om 18.30 uur en vindt plaats in zalencentrum De Spil, Melkwegplein, Bleskensgraaf. De basisscholen, het voortgezet onderwijs en de gemeente Molenlanden organiseren deze avond om leerlingen en ouders/verzorgers te helpen bij het maken van een schoolkeuze in het vervolgonderwijs.

Elk kwartier start er een algemene presentatie over de structuur van het voortgezet onderwijs en de schoolkeuze. In de diverse zalen en de sportzaal van De Spil staan informatiestands van 27 verschillende scholen uit de regio. De leerlingen en hun ouders/verzorgers kunnen hier kennismaken met docenten, vragen stellen en brochures bekijken. De laatste presentatie start om 20.45 uur, de scholenmarkt duurt tot 21.15 uur.

Meer berichten