Bolderloop 2018. (Foto: Privé)
Bolderloop 2018. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Bolderloop: help anderen bewegen

Op zaterdag 9 november organiseert trimclub ABC voor de 17de keer de Bolderloop.

SLIEDRECHT - De vrijwilligers van trimclub ABC zijn al weken bezig met de voorbereidingen voor deze enige georganiseerde loopwedstrijd van Sliedrecht. Trimclub ABC doet dat niet alleen. Zij organiseert de Bolderloop samen met de ASVZ, locatie de Merwebolder. De ASVZ is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en bestaat dit jaar 50 jaar. Verstegen accountants en adviseurs maakt net zoals voorgaande jaren de Bolderloop financieel mogelijk. Verstegen is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in dienstverlening aan zorginstellingen.

De Bolderloop is er voor iedereen en niet alleen voor de geoefende lopers. Zowel beginnende lopers als prestatielopers zijn van harte welkom. Voor de startersgroep van de trimclub ABC is de Bolderloop altijd bijzonder. Zij sluiten hun starterscursus na 13 weken af door deel te nemen aan de Bolderloop. In 2018 deden meer dan 230 lopers mee aan de Bolderloop. Loop jij dit jaar ook mee om dit aantal te evenaren? Door deel te nemen aan de Bolderloop lever je niet alleen een sportieve prestatie, maar vergroot je ook de sportieve mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking. Met jouw inschrijfgeld schaft de ASVZ fitnessapparatuur aan voor hun bewoners. Het inschrijfgeld bedraagt minimaal € 5, – per loper. Alle inkomsten van de Bolderloop zijn bestemd voor de afdeling beweging van de Merwebolder. De Bolderloop loopt over het terrein van de Merwebolder (Touwbaan 1, 3363 AA Sliedrecht). Inschrijven doe je gewoon op de dag zelf, op 9 november. Er zijn twee afstanden, 6 of 10 kilometer.

Inschrijven kan vanaf 09.30 uur tot 10.15 uur. En om 10.30 wordt dan het startsein gegeven. Zorg dat je er op tijd bent! Douches en omkleedgelegenheid zijn op het terrein aanwezig. Let op: het terrein van de Merwebolder is 9 november weinig parkeergelegenheid beschikbaar. Als het kan, kom op de fiets. Als je met de auto komt is er wel voldoende parkeergelegenheid bij Sporthal de Basis of bij Station Baanhoek. Voor de eerst aankomende drie lopers per afstand en per geslacht (m/v) zijn prijzen beschikbaar. Iedereen, die daarna binnenkomt, wacht een warm onthaal. En voor alle lopers is er na afloop een heerlijke traktatie. Lukt het u niet om deel te nemen, maar houdt u wel van gezelligheid en draagt u de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking een warm hart toe, dan nodigen we u van harte uit als supporter om de lopers aan te moedigen. Zie www.trimclubabc.nl.

Meer berichten