Kees Commijs en Mariëlle de Bruijn hebben drie van de vier winnaars in het zonnetje mogen zetten. (Foto: Privé)
Kees Commijs en Mariëlle de Bruijn hebben drie van de vier winnaars in het zonnetje mogen zetten. (Foto: Privé) (Foto: )

Prijsuitreiking van kleurwedstrijd Den Hâneker

Op deze laatste zaterdag van de herfstvakantie hebben Kees Commijs en Mariëlle de Bruijn vanuit het bestuur van Den Hâneker zaterdag drie van de vier winnaars van de kleurwedstrijd in het zonnetje mogen zetten.

REGIO - In het kader van het 25 jarig bestaan was bij de Poldernieuws Fokveedag special in september een kleurplaat meegestuurd naar alle leden. Tevens was deze kleurplaat vrijblijvend voor een ieder mee te nemen bij de kraam van Den Hâneker in de Streektent tijdens de Fokveedag op 5 oktober. Van de ruim 30 ingezonden kleurplaten zijn er in een 4 tal categorieën prijswinnaars geselecteerd.

Bram & Fleur (in de categorie tot en met 3 jaar), Quinty (in de categorie 4 - 5 jaar) en Marilene (in de categorie 6 - 7 jaar) ontvingen een tas met Fien & Teun prijzen, met dank aan Avonturenboerderij Molenwaard (zie de foto). De tas voor Annabella (in de categorie 8 - 10 jaar) staat nog klaar op kantoor, zij kon er wegens de vakantie zaterdag helaas niet bij zijn. Via deze weg wil Den Hâneker alle kinderen bedanken voor de ingestuurde creaties.

Meer berichten