Black Cat Biscuit treedt zaterdag op in The Moonshine. (Foto: pr)
Black Cat Biscuit treedt zaterdag op in The Moonshine. (Foto: pr)

Blues & Zo! met Black Cat Biscuit in Sliedrecht

Sliedrecht - Na het succesvol verlopen Blues & Zo! Indoor Festival in April, gaan we vol frisse moed verder op de sneltrein met wederom een zeer verrassende act van onze Zuiderburen: Black Cat Biscuit! Dit gezelschap heeft alles wat je in een band wilt zien en horen. Een spetterende gitarist, vlotte harp, sigarenkist met de slide, upright bass, vlammende drums en een rauwe schuurstem om het helemaal af te maken! De vette sound klinkt als een vleug Johnny Cash met Elmore James, SRV & The Hoax, vermengd met de energie en ambiance zoals alleen onze Belgen dat kunnen brengen naar het publiek toe. Als grote winnaars van de Bluesawards (BE) 2018, spelen ze dit jaar op de echte grote blues podia als o.a. Moulin blues, Peer ,Culemborg en vele anderen in de rest van Europa.

In de pauze en direct na Black Cat Biscuit heeft Blues & Zo! een extraatje in de vorm van akoestische 'one man bluesband' Brian Sydney! Vanwege de vele positieve reacties op zijn optreden tijdens ons Bluesfestival mogen jullie nog een keer genieten van deze "duizendpoot" van de blues in een intiemere setting bij het grote podium!

Dit wordt één groot feest met echt puur genieten! De deuren openen om 16.00 uur waarvan om 17.00 het concert aanvangt tot 20.30 uur. De toegang is uiteraard weer gratis en wordt vanaf aanvang heerlijk genieten.

De entree is gratis. Een donatie in de bandbus voor de volgende keer wordt gewaardeerd.

Bekijk hier alvast een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=WAyLJuQ3w7w

Meer berichten