Hendra van der Linden bij de kluis. (Foto: Eline Lohman)
Hendra van der Linden bij de kluis. (Foto: Eline Lohman) (Foto: )

Feest tijdens Van der Linden Festival

Kia-dealer Autoservice P. van der Linden aan de Prisma 2 in Sliedrecht houdt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november weer haar jaarlijkse autoshow. Onder de noemer Van der Linden Festival kunnen bestaande klanten en geïnteresseerden twee dagen lang genieten van allerlei activiteiten en acties.

Door Eline Lohman

SLIEDRECHT – Hendra van der Linden van de Sliedrechtse Kia-dealer laat een grote, langwerpige kluis zien met allerlei deurtjes. Het is de klapper van de autoshow, want klanten die tijdens het festival een auto aanschaffen, mogen een luikje naar keuze opentrekken en daar een waardecheque met een geldprijs daarop eruit halen. Bij 'kraak de kluis' hebben klanten altijd prijs.

Maar er is nog veel meer. Koop je tijdens de show een nieuwe Kia bij Van der Linden, dan krijg je daar een inruilvoordeel op van minimaal 2000 euro. En koop je een occasion, dan heb je bij een aanschafprijs van 6000 euro een inruilvoordeel van minimaal 1500 euro. Verder is er een private lease actie: in het eerste jaar krijg je 26 euro per maand korting. De Kia-dealer heeft ook nog een financieringsactie met maar 3,99 procent rente bij particulier en financial lease. Vraag naar de voorwaarden. Een andere actie tijdens het Van der Linden Festival is de autowas-actie: voor 2,50 euro kun je je auto laten wassen bij het naastgelegen Carwash Sliedrecht.

Wie op de zaterdag naar Van der Linden komt, zal merken dat het Kia Testdag is. Dat houdt in dat Kia-rijders een gratis wintercheck kunnen laten uitvoeren, waarbij de auto op tien punten gecontroleerd wordt. Zo gaan Kia-rijders met een goed gevoel de winter in met hun auto. Op vrijdag vindt de autoshow plaats van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op beide dagen kunnen mensen genieten van allerlei activiteiten, naast de eerder genoemde acties. Zo is er een kleurwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn, er is een springkussen voor kinderen, er loopt een ballonnenclown rond en ook aan de inwendige mens wordt gedacht, in de vorm van soep, broodjes en koek. Iedereen gaat naar huis met een leuke attentie van Van der Linden.

De autoshow wordt elk jaar gehouden, vertelt Hendra van der Linden. "We vinden het fijn om bestaande klanten extra te verwennen met zo'n dag vol acties en activiteiten. En nieuwe klanten hebben de kans om kennis te maken met ons. De autoshow wordt altijd heel goed bezocht. Inmiddels is het echt een evenement geworden."

Autoservice van der Linden is een full service autobedrijf. Het team staat dagelijks klaar om klanten van dienst te zijn bij het kopen van een nieuwe- of gebruikte auto, het leasen en financieren van een auto en reparaties en onderhoud van alle merken auto's. Ook hebben zij een eigen schadeafdeling, voorzien van alle nieuwste technieken. Zie voor meer informatie ook de website van het bedrijf, www.autolinden.nl.

Meer berichten