Hardinxveld krijgt nieuwe info-magazine in de bus

Hardinxveld-Giessendam - Akse Media presenteert het informatiemagazine Hardinxveld-Giessendam 2020, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. In het magazine staat informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Daarnaast kunnen mensen gebruikmaken van de digitale gids, de SmartMap via http://hardinxveld-giessendam.smartmap.nl

Wie na 2 december nog geen magazine heeft ontvangen, kan zijn adresgegevens mailen naar info@aksemedia.nl onder vermelding van informatiemagazine Hardinxveld-Giessendam. Ook is op de  SmartMap een bladerbare versie (E-book) van het informatiemagazine in te zien of bij de gemeente een exemplaar af te halen.

Naast de (digitale) gids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor de tablet of smartphone zijn 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal te raadplegen. Hierbij is er de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App vanaf de huidige plek naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie. 

Het informatiemagazine is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. 

Meer berichten