Inspiratie tijdens een kopje koffie

Sliedrecht - 'Koffie met…' is een laagdrempelige reeks koffieochtenden waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of lokale gast centraal. De bijeenkomsten zijn op dinsdag van 10.30 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Sliedrecht, de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Op dinsdag 3 december is het onderwerp 'Privacy op je smartphone'. Smartphones, ze zijn bijna onmisbaar geworden. De apps en programma's hierop weten veel over je identiteit en locatie. Hoe zorg je ervoor dat je privacy goed gewaarborgd blijft? 

'Winkels in de Kerkbuurt in de jaren 50/60 van de vorige eeuw' is het onderwerp op dinsdag 10 december. Bijzonder is dat deze verhalen over vroegere tijden in Sliedrechts dialect worden verteld ('Verhaol in 't Slierechs'). Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je een goed beeld van hoe de bevolking van Sliedrecht deze winkelperiode in de geschiedenis beleefd heeft.

Op dinsdag 24 december staat ontmoeting met andere mensen centraal. De dag voor kerst gaan wordt het gezellig met elkaar, onder het genot van lekkere hapjes. Ook dagbesteding Philafeest komt even langs met een kerstgroet!

Meer berichten