Skeftum! zaterdag 30 november in The Moonshine. (Foto: pr)
Skeftum! zaterdag 30 november in The Moonshine. (Foto: pr)

Skeftum! zaterdag 30 november in The Moonshine

Sliedrecht - De laatste zaterdag van november staat niemand minder dan de populaire Dordtse band Skeftum! op het podium van The Moonshine Sliedrecht. Deze band zette vorig jaar tijdens Bevrijdingsfestival het Dr. Langeveld totaal op z'n kop. The Moonshine, die deze band destijds inhuurde voor alle Sliedrechters, had Skeftum! ook al eerder vastgelegd op het podium van The Moonshine en zaterdag om 21.30 uur is het opnieuw zo ver. Feest en volle bak gegarandeerd!

Eerder gaf één van Dordrechts aller populairste bands al een dik visitekaartje af in Sliedrecht en konden we ervaren waarom deze band op verschillende edities Big Rivers steevast een plein tot het randje weet te vullen. Skeftum! heeft aan de andere kant van de Merwede dan ook een meer dan serieuze reputatie opgebouwd.

Vorig jaar na het vuurwerk en lasershow trok de band ook op het Dr. Langeveldplein stevig van leer en dat gaat nu dan ook weer gebeuren... in uitgaansgelegenheden The Moonshine aan de Stationsweg.

Met een mix van aanstekelijke nummers weet Skeftum! een breed publiek te boeien en ieder optreden tot een groot feest te maken. Covers van onder andere Rolling Stones, Kings of Leon, Robbie Williams, Herman Brood en vele anderen wisselen elkaar af in een show die bruist van de energie. Een speciaal plaatsje in het repertoire van Skeftum! is ingeruimd voor Nederlands grootste rockband ooit, Golden Earring. Het is dan ook niet toevallig dan het stemgeluid van frontman Chris hier en daar doet denken aan een zekere meneer Hay. Het muzikale feest der herkenning wordt compleet gemaakt door de ongekende berg plezier die de band uitstraalt.

De band begint de eerste set om 21.30 uur en de entree is gratis.

Meer berichten