Odensehuis Papendrecht kreeg de cheque van 13.500 euro van de Rotaryclubs, de opbrengst van de Fietsmolentocht Alblasserwaard. (Foto: pr)
Odensehuis Papendrecht kreeg de cheque van 13.500 euro van de Rotaryclubs, de opbrengst van de Fietsmolentocht Alblasserwaard. (Foto: pr) (Foto: )

Sponsors en fietsers maken 13.500 euro waar voor Odensehuis

Alblasserwaard – Odensehuis Papendrecht ontving op maandag 25 november de opbrengst van de Fietsmolentocht 2019. Het bedrag van 13.500 euro is bij elkaar gebracht door fietsers en sponsors van de door de de Rotaryclubs Alblasserwaard en Kinderdijk georganiseerde tocht.

De cheque werd in het Wapen van Alblasserdam overhandigd door Jacqueline van den Bergen van Rotaryclub Kinderdijk aan Piet Bezemer van Odensehuis Papendrecht.

Het Odensehuis Papendrecht is bedoeld voor mensen met beginnende dementie die behoefte hebben aan ontmoeting, advies en voorlichting. Op hun verlanglijstje staat onder andere een 'Tovertafel'. Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid de eerste aanschaf van het bedrag dat 300 fietsers en vele gulle sponsors bij elkaar brachten.

Meer berichten