Open Dag Da Vinci College zaterdag 30 november

Regio - Zaterdag 30 november van 10:00 uur tot 16.00 uur is de open dag van het Da Vinci College. Wil je meer weten over een specifieke mbo-opleiding? Of je oriënteren welke mbo-opleiding bij jou past? Weten wat jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn? Hoe je werken en studeren combineert? Kom dan kennis maken.

Voor iedereen die kennis wil maken staan de deuren open. Een warm welkom word je gegeven door docenten, studenten en loopbaanadviseurs. Bezoekers proeven zo de sfeer van het Da Vinci College.

Leren door te doen, via projecten die er toe doen
Studeren bij het Da Vinci College gaat om leren door te doen. Door te werken aan projecten die er toe doen. De meest bekende vorm van leren door te doen is het lopen van stage. Dit maakt dan ook een groot deel van je studie uit. Maar er is nog meer. Zo werk je vanaf het eerste jaar aan projecten van werkgevers in de regio, maak je praktijkopdrachten en volg je praktijklessen.

Wat past bij jou?
Als je de studiekeuze maakt die echt bij jou past, ontdek je wat je allemaal in je hebt. Graag leren wij jou kennen en gaan we met je in gesprek over jouw ambities en talent. Tijdens de Open Dag staan onze loopbaanadviseurs voor je klaar; ga in gesprek en ontdek welke studie jou het beste ligt.

Locatie Hardinxveld-Giessendam
De vestigingen van het Da Vinci College op het bedrijventerrein Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam zijn de hele dag geopend tijdens de Open Dag op 30 november. Leerlingen zijn van harte welkom om de Techniekcampus en de Bouwcampus te bezoeken.

Techniekcampus
De Techniekcampus is een compacte leeromgeving waar Da Vinci nauw samen werkt met bedrijven uit de installatie- en elektrotechniek branche. Deeltijdstudenten (bbl) die werken bij een leerwerkbedrijf uit de regio, volgen theorielessen op de Techniekcampus in Hardinxveld-Giessendam. In september 2020 wil het Da Vinci College ook een voltijdopleiding op deze locatie starten. Deze voltijdopleiding is een niveau 3 studie in de Elektrotechniek gericht op woning en utiliteit.   Bouwcampus
Leerlingen die geïnteresseerd zijn in de bouwwereld, kunnen zich oriënteren op de Bouwcampus voor Bouw- en Infratechniek. Vanuit deze locatie verzorgt Da Vinci College samen met Bouw- en Inframensen opleidingen gericht op de bouwsector. Of het nu gaat om houttechnieken, grondverzet, werkvoorbereiding of ontwerpend werk; op de Bouwcampus is er voor elk wat wils. Bezoekers van de open dag zijn getuige van graafwerkzaamheden, de realisatie van een ophaalbrug, oeverbeschoeiingen, dakconstructies en kozijnen. Bezoekers worden gastvrij ontvangen met een kop warme soep.

Da Vinci College
158 verschillende mbo-studies biedt het Da Vinci College aan; zowel voltijd als deeltijd. Bij voltijd studeer je vier tot vijf dagen per week en bij een deeltijdopleiding werk je en daarnaast studeer je 1 dag per week.

Het zijn techniek, ICT, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Ook niveau 1 biedt het Da Vinci College aan, dit zijn de Entree-opleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist. 

Da Vinci College vind je op 18 verschillende locaties, met hoofdvestigingen in Dordrecht en Gorinchem. Een groot deel van de locaties opent haar deuren op 30 november. Ga naar www.davinci.nl/opendag en kijk welke opleiding, op welke locatie, je kunt bezoeken.

Meer berichten