Logo demerwestreek.nl


Toneelgroep Onder Ons begint aan een nieuw toneelseizoen en speelt diverse voorstellingen in de regio. (Foto: pr)
Toneelgroep Onder Ons begint aan een nieuw toneelseizoen en speelt diverse voorstellingen in de regio. (Foto: pr) (Foto: pr)

Onder Ons klaar voor nieuw toneelseizoen

  Cultuur

Sliedrecht - Sinds augustus is toneelgroep Onder Ons in Sliedrecht stevig aan het repeteren om haar publiek weer een leuke voorstelling te kunnen bieden. De toneelgroep heeft een paar jonge vrouwelijke spelers met toneelervaring aan kunnen trekken die direct een flinke rol konden gaan spelen. Onder leiding van regisseur Laurens Sanders wordt wekelijks geoefend om de klucht 'Lach om alles en vergeet het...' er bij de spelers goed in te krijgen en het spel zoveel mogelijk te perfectioneren. Deze klucht, geschreven door Hans van Wijngaarden, biedt het publiek volop de gelegenheid om een avondje te genieten van allerlei vreemdsoortige en komische situaties en de lachspieren eens flink los te maken.
Inmiddels is de toneelgroep door een aantal organisaties in de regio alweer geboekt zodat in februari de decors opgebouwd kunnen gaan worden. Nu worden de laatste voorbereidingen getroffen zodat ook licht en muziek op een leuke manier in de voorstelling kunnen worden geïntegreerd.
Onder Ons verzorgt ook in Sliedrecht een eigen voorstelling, op zaterdag 17 maart in Partycentrum de Lockhorst. De voorstelling in Nieuwpoort wordt op zaterdag 7 april gespeeld.
Bedrijven, organisaties of verenigingen die de toneelgroep willen boeken om hun personeel/cliënten/leden een leuke avond te bieden, kunnen contact opnemen met Onder Ons via www.toneelgroeponderons.nl. Via deze site zijn voor de eigen voorstellingen ook al kaarten met korting te bestellen.

Meer berichten
Shopbox