Ingezonden: pasfoto's afgekeurd

  Ingezonden

De Merwestreek kreeg een ingezonden stuk:

"De ochtend van 8 maart 2018 betaalde mevrouw C. € 6 euro om op het gemeentehuis van Hardinxveld-Giessendam pasfoto's te laten maken voor een nieuw identiteitsbewijs.

De foto's werden ondanks dat mevrouw de instructies voor een correcte foto had gevolgd afgekeurd, waarop op verzoek van mevrouw een medewerkster van de gemeente Hardinxveld-Giessendam met een muntje een nieuwe fotoronde liet afdrukken.
Deze foto's werden ook afgekeurd en omstanders lieten zich ontvallen dat dit zich vaker voordoet en er voor correcte pasfoto's elders pasfoto's moesten worden gemaakt, waarop mevrouw C. haar geld terugvorderde. Omdat er geen correcte foto kon worden geleverd ondanks het volgen van de instructies. Dit werd door de medewerkster van de gemeente Hardinxveld-Giessendam geweigerd, onder het argument dat mevrouw C. te lang zou zijn! (Mevrouw C. is 1,78 m.)

Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur bij deze een oproep aan alle inwoners om te stemmen op personen/partijen die voor hun (mede-)inwoners staan en ook niets met zulk gedrag/handelen binnen onze gemeente te maken willen hebben. Al helemaal niet door de gemeente zelf!
Alsmede het verzoek misstanden binnen onze gemeente aan de kaak te stellen. Dit kan o.a. via het correspondentie-(e-mail)adres: onrecht.in.hardinxveld@gmail.com."

Onderschrift redactie: Naar aanleiding van dit stukje, belde de leverancier van de foto-automaat naar de redactie. Hij betreurt deze gang van zaken, omdat dit niet hoort bij het bedrijf. Zij hanteren juist een 'geen gezeur garantie'. Dat houdt in dat iedereen zijn geld terugkrijgt, zonder discussie. In de automaat hangt een telefoonnummer dat men kan bellen om het geld terug te krijgen. Ook kan men een mailtje sturen naar: info@prontophot.nl en dan ter attentie van Ivo.

Meer berichten