Logo demerwestreek.nl


Shuttle-Up viert haar 50-jarig bestaan.(Foto: Yvonne Vogel)
Shuttle-Up viert haar 50-jarig bestaan.(Foto: Yvonne Vogel) (Foto: Yvonne Vogel)

Vier het jubileum van Shuttle Up mee

  Sport

Sliedrecht - Een halve eeuw: zo lang bestaat de Sliedrechtse badmintonvereniging Shuttle Up alweer. Met recht een moment om bij stil te staan. Dat gaat ook gebeuren en wel op 19 januari in partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht.

Door Yvonne Vogel

Leden, oud-leden, bestuursleden van sportverenigingen, sportrelaties van de gemeente, sponsoren van Shuttle Up, adverteerders in clubblad Playback: wees van harte welkom om vanaf 19.00 uur in het partycentrum een toast te komen uitbrengen op nog eens 50 jaar. Voor extra gezelligheid is er live pianomuziek.

Shuttle Up kent een mooie, rijke historie. De vereniging werd in 1968 opgericht in Sliedrecht door vier leden, waaronder ook Ita Schreuder, die nog steeds zeer is actief in het bestuur met onder andere recreatief badminton en de organisatie van het aangepast badmintontoernooi. De badmintonvereniging is begonnen in een klein schoolzaaltje ter hoogte van de Middeldiepstraat. In de jaren zeventig volgde een verhuizing naar de Luchthal, waar nu de korfbalvelden zijn. Vanaf de jaren tachtig tot op heden vormen sporthal de Stoep en sporthal de Valk de uitvalsbasis van Shuttle Up.

De vereniging is de afgelopen halve eeuw flink gegroeid, mede door het vele werk wat door onze leden verzet is in het heden en verleden. Door al die inspanning zijn er prachtige projecten van de grond gekomen. Te denken valt dan onder andere aan 30 jaar schoolbadminton, 15 jaar aangepast badminton, 10 jaar 55+ afdeling, 35 jaar competitie en 50 jaar recreatief badminton. Voor wie lid wil worden, heeft Shuttle Up een leuke jubileumactie: vier weken vrij spelen en/of trainen onder leiding van erkend trainer Martin Zuurmond. Het is natuurlijk altijd een mooi voornemen om januari 2018 gezond en actief te starten. Voor meer informatie of vragen: www.shuttle-up.nl, info@shuttle-up.nl of kijk op de Facebookpagina van Shuttle Up.

Meer berichten
Shopbox