De Tour wordt afgesloten met een heuse Bergetappe. (Foto: Privé)
De Tour wordt afgesloten met een heuse Bergetappe. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Trimclub ABC organiseert voor de 8ste keer de Tour d'ABC

  Sport

SLIEDRECHT - Op 21, 23, 28 en 30 juni vindt de 8e editie van de Tour d' ABC plaats. Doe je mee? Zowel leden als niet-leden van de trimclub zijn van harte welkom!

De Tour d'ABC bestaat uit 4 verschillende looponderdelen, die in twee weken worden uitgevoerd. Voor ieder onderdeel kun je punten verdienen. En wie de meeste punten heeft is de tourwinnaar 2018. De vier verschillende looponderdelen zijn gevarieerd en geschikt voor iedereen, ongeacht je conditie of je leeftijd.

Donderdag 21 juni starten we om 19.30 met een tijdrit. Een loop van 3 kilometer, waarbij elke halve minuut iemand van start gaat. Zaterdag 23 juni begint om 8.30 uur de "Hoe goed ken jij jezelf loop". Je loopt een afstand van 1500 meter. Hoe lang denk jij dat je daarover doet? Lever je horloge in en laat maar zien of je gelijk hebt! Wie schat zichzelf het meest realistisch in?  Donderdag 28 juni gaat om 19.30 uur de Sprint beginnen. Je sprint over het voetpad rond het basketbalveld. Aangemoedigd door de andere deelnemers, ren je zo snel als je nog nooit hebt gedaan!   

De Tour wordt afgesloten met een heuse Bergetappe. Zaterdag 30 juni om 8.30 start een mooie loop door het heuvelachtige deel van Sliedrecht. Daarna sluiten we de tour d'ABC af in Franse terrasstijl met een glaasje en hapje. Ondertussen wordt er hard gerekend: "wie o wie wint dit jaar de gele trui?" Inschrijven is niet nodig. We zien je graag aan de start verschijnen! Ook als je niet alle onderdelen mee kunt doen, kun je deelnemen.

De start is steeds bij het clubgebouw van de trimclub ABC, Thorbeckelaan 102, 3362 BV Sliedrecht.

Meer berichten