Vlnr: Marco van Zuijdam, Amalia Panjoti en Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer bij de prijsuitreiking. (Foto: Sliedrecht Sport)
Vlnr: Marco van Zuijdam, Amalia Panjoti en Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer bij de prijsuitreiking. (Foto: Sliedrecht Sport)

Amalia wint hele tribune met EK Beachvolleybal

  Sport

Sliedrecht - Sliedrecht Sport speelster Amalia Panajoti is winnares geworden van de landelijke Rabobank 'Volleybowl'-wedstrijd. Zij stuurde het beste recept in voor een lekkere en gezonde salade die past in het Volleybowl-vitaliteitsprogramma van Rabobank, sponsor van de Nederlandse Volleybalbond. Als prijs mag zij samen met 100 familieleden en leden van Sliedrecht Sport naar de damesfinales van het Europees Kampioenschap Beachvolleybal in Den Haag.

De veertienjarige Amalia, speelster van meisjes A1 van Sliedrecht Sport én regerend landskampioen bij meisjes onder 15 jaar, leverde haar winnende recept in toen zij ballenmeisje was tijdens de interlands die het Nederlands damesteam zaalvolleybal onlangs in Nederland speelde. Uit de vele inzendingen kwam haar inzending als beste naar voren. Marco van Zuijdam, accountmanager private banking van Rabobank Merwestroom overhandigde haar de prijs bij de beachvelden van sporthal De Basis.

Op 21 juli maakt de Alblasserdamse, samen met 99 anderen, haar opwachting tijdens het EK Beachvolleybal, dat dit jaar in Nederland gespeeld wordt. Er wordt een speciale Sliedrecht Sport-tribune ingericht en het vervoer is inbegrepen. Op de 21e staan de halve finales en de finale bij de dames op het programma. Binnenkort wordt de aanmeldprocedure voor leden van Sliedrecht Sport opengesteld via sliedrechtsport.nl.

Meer berichten