Foto: pr
Foto: pr

Hoogvliet start thuisbezorgen in Hardinxveld en Sliedrecht

  Zakelijk

Regio - Supermarkt Hoogvliet start op verzoek van veel klanten op maandag 13 mei met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Giessenburg en Schelluinen. Een service voor iedereen die houdt van gemak of zelf niet in staat is om naar de supermarkt te gaan.

Met thuisbezorging op zes dagen in de week, keuze uit verschillende tijdsblokken, een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 100 wekelijkse aanbiedingen biedt Hoogvliet meer dan alleen het gemak van boodschappen aan huis. De klant geniet van dezelfde lage prijzen als in de winkel en van vele extra's. Online bestellen kan via hoogvliet.com of met de app. De klant betaalt de boodschappen vooraf veilig met iDeal.

De klant kan nu altijd bij Hoogvliet terecht voor de boodschappen, welke manier van boodschappen doen haar ook aanspreekt. Bij Hoogvliet doet de klant boodschappen zoals zij dat het prettigst vindt: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel óf laten thuisbezorgen.

Meer berichten